Hola Amigos!
Nog12 dagenen dan is´t zover. Dan vertrek ik, samen met Marije, voor een paar weekjes naar de Costa Brava in Spanje.
Nu zul je je vast afvragen waarom ik voor die paar weekjes een reisblog aanmaak? Vrij simpel, ik heb waarschijnlijk weinig tijd om de mensen thuis op de hoogte te houden via mail, hyves, msn, etc. Dus eigenlijk leek me dit wel een makkelijke en leuke optie om dat probleem op te lossen. Tenslotte vind ik het zelf ook leuk om alles achteraf nog eens terug te lezen.
Om even kort te vertellen wat ik in Spanje te zoeken heb; ik wilde eens wat anders dan voorgaande zomers. Iets uitdagends, iets nieuws, lekker naar de zon. Marije en ik hebben rond gesolliciteerd via internet aan de Costa Brava en vrij snel hadden we een leuk eet-tentje gevonden in Blanes waar we welkom zijn.
Ik heb er in ieder gevalecht onwijs veel zin in!
Hopelijk blijven jullie een beetje op de hoogte via m'n reisblog!
Ik wens iedereen thuis een hele fijne zomer!
Liefs, Dewi.
Lieverd ik mis je nu al. Zal wel rustig zijn thuis zonder jou maar ook stil.
Maar het is je van harte gegund. Ik hoop dat je een mooie tijd hebt daar en nieuwe dingen bijleert(dingen waar ik thuis ook wat aan heb haha)
Liefs je toch wel een beetje ongerust moedertje
Dewi , super leuk dat je toch gaat. het is in het begin misschien wel spannend en misschien heb je ook wel een beetje heimwee. maar neem van mij aan je gaat er zo veel leren en aan het eind heb je zo iets van ; ben toch blij dat ik het heb gedaan!
heel veel plezier!
liefs
eeejjj dewi.
nou het is een helle stap maar wel een leuke
hoop dat je veel werk ervaring op doet daar in het warme land.
geniet ook van de tijd dat je daar bent.
veel succes
groetjes lex marina
Lief,
nog zes daagjes. En dan zijn we er
al ver gok ik. Heb er zoveel zin in!
Liefs
Lieve Dewi,
Heel veel plezier daar en geniet maar van deze ervaring. Ben benieuwd naar je verhalen straks!
liefs
Lieve Dewi,
Geniet van elke dag!
veel plezier in hopelijk het land wat we zondag hebben afgemaakt! anders kan je het de hele zomer aanhoren..
Tot snel! x
Dewii !! je bent nu net aangekomen of je ligt al lekker in de zon!! veel plezier daar ! nu ga ik je wel missen maar gelukkig is dat maar voor een maandje,, want als ik er ben begint je vakantie pas echt !
Tot over een maandje! x